A sátrunk elérte egy éves korát, tehát bátran kijelenthetjük, hogy felállt és elindult, mint a cseperedő fiaink. Sok esemény van a hátunk mögött, igen erős évet tudunk magunk mögött. A létszámunk folyamatosan változott, de egy stabil mag mindig jelen volt, így még a nyári „szünetet” sem kellett más sátraknál töltenünk. Mára elég stabil és magas létszámmal rendelkezünk.

 

Idén januártól elindítottuk a Nyitott Keddet, ami nagy érdeklődésre tartott számot. Több helyen hirdettünk, aminek eredménye az lett, hogy minden ilyen kedden jöttek az új érdeklődők. Ezek közül több rendszeres sátor látogatóvá vált. A Nyitott Keddi alkalmak jól felépített rendszerben hatalmas ívet írtak le. (ld. lejjebb) Végül a BEAVATÁS kimeríthetetlen témájánál állapodtunk meg, melyet most októbertől folytatunk.

 

Sok rendezvényre hívtak minket. (pl. Pál Feri tábora Baján, érdi születés hete) Itt minden szinten elsöprő sikert arattunk. Az érdeklődők száma nagyon magas volt és minden ilyen rendezvényről is jött új belépő a sátorba.

 

A nyáron a tapolcai Csobánc sátorral együtt megszerveztük a Férfisátrak éves NOMÁD táborát. Fiainkkal együtt töltöttünk néhány napot és kölcsönösen tanultunk egymástól, egymásról.

 

Az idei évben a mi sátrunk tartotta a Férfisátrak éves találkozóját.

 

Sátrunk vezetője fáradhatatlan kitartással vezeti a Férfisátor adását a Mária Rádióban. A műsor jól felépített tematikában hallható az országban, melynek anyagát több sátor készíti elő.

 

Elindítottuk eme blogunkat is, hogy néha hírt adjunk magunkról ebben a kibertérben. Nyitva ezzel az Y,Z,W….. és még ki tudja milyen generációkra.

 IMG_1630.JPG

 

Az évfordulónkat Sümegen tartottuk, ahol megerősítettük szövetségünket. Mi négyen lefedünk négy évtizedet, négy generációt, négy gondolkodásmódot, négy habitust és szerencsésen mindannyian rendelkezünk fiú gyermekkel. A Mocsári Teknős Sátor szíve és a lelke vagyunk,  mi a törzstagok. A szív és a vér miatt is választottuk a veres színt, mert a harcosoknak erre a két dologra van szüksége. Szívre és Vérre!

Egyben teljes szívünkkel egyet értünk: a mi „mesterségünk” a Mocsári Teknős Férfisátor! (ld. video)

http://youtu.be/mH6JxRSoeFo

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfisator.blog.hu/api/trackback/id/tr64860045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása