Visszavonhatatlanul megérkezett a nyár. A meleg is megérkezett már, és a néphagyomány szerint, a  mai nappal megkezdődik az aratás. Az iskolákban befejeződött a tanítás, véget értek az érettségi vizsgák, az elvetett mag ott is meghozta termését. Kinek harmincszoros, kinek hatvanszoros, kinek százszoros mértékben, befektetett munkájának megfelelően.

TN_agroinform_20100625133445_buu.jpg

A Mocsári Teknős Sátorban elvégzett munka is szárba szökkent, és termést hozott. És ennek a termésnek minden része hasznosítható, ami a föld fölé került. A föld alatt maradt részek, pedig újra kezdik körforgásukat, remélve, hogy egyszer majd rájuk is süt az Isten termést érlelő napja.

Most tehát helyet adva a termés betakarításának, szétválogatásának, feldolgozásának és raktározásának, a sátor a nyári hónapokban az utolsó keddi nyílt napok rendezvényeit szünetelteti. Szeptembertől azonban, terveink szerint, újra megrendezésre kerülnek ezek az alkalmak.

A sátor keddeket azonban továbbra is minden kedden, változatlan időpontban és helyszínnel megtartjuk. Aki érdeklődik, és elég bátor itt is megtalálhat minket.

Kívánom mindenkinek, hogy töltse tartalmasan a nyarat, szerezzen sok-sok élményt, és pihenjen amennyit csak tud.

Csonk

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfisator.blog.hu/api/trackback/id/tr474618573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása