Ismételten megtettük, amit elterveztünk. Igaz most nem hirdettünk és nem volt plakát, de mégis 3 új férfi társunk talált meg minket. Több régi résztvevő (nem tag) jött úgy el, hogy talán nem is leszünk pl. Esztergomból.

De ránk lehet építeni, a mi sátrunk tartószerkezete már nem fából van, hanem műanyag-kevlár kompozitból. Mert haladni kell a korral.....

Szóval most is felülmúltuk a tucatot. Belekezdtünk egy olyan témába, ami már nem várhatott tovább magára, ami a férfi élet értelme kell hogy legyen. Ami nem biológiai, nem genetikai és nem vallási program,  tehát nem születésünktől van velünk. Ezt nem elérjük, nem legyőzzük, hanem át akarjuk élni, mert TARTOZNI akarunk valahová. Feltehetően olyanok közé, akik hitelesek, útmutatók nekünk. Nem könyvekből beszélnek, hanem az életről, amit csak akkor értünk meg igazán, ha átesünk ezen a dolgon.

Igen ez a BEAVATÁS.

A témát elkezdtük, de folytatjuk is, mivel a férfi számára ez AZ egyik ami fontos lehet az életben. Nem sok ilyen fontos dolog van. Érdemes tehát csatlakozni, hogy legalább tisztában legyünk azzal, mi nem történt meg velünk, és tudjuk, hogy soha sincs késő elindulni az úton.

Cs

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfisator.blog.hu/api/trackback/id/tr444475448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása